Direktlänk till inlägg 10 juli 2020

Fastän är över

Av Jesus soldat - Fredag 10 juli 00:14

5 dagars vatten fasta och sedan en dag då jag inte åt något. Nu är min fasta slut och nu blir det mat och jordgubbar plus god läsk, spritz!

 
ANNONS
 
Isabelle

Isabelle

Fredag 10 juli 03:04

Varför åt du inget på en hel dag ?!

http://nouw.com/fobibella

Jesus soldat

Fredag 10 juli 03:07

Jag fastade man dör inte av att inte äta på en dag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jesus soldat - Måndag 10 aug 11:02

När jag skrev en gång att homos förtjänar våldtäkt menar jag homos som våldtar och är pedofiler inte de andra och vi alla förtjänar döden. Och jag hatar fortfarande homos men jag predikar för de och har märkt att de ändå har lite hjärnceller ibland ä...

Av Jesus soldat - Måndag 10 aug 03:00

Är ny dag och jag är fortfarande ute för måste vänta tills det blir över 05.00 för måste fixa ensak sedan kanske jag predikar någonstans säger inte vart för finns folk här som inte behöver veta det men kommer iaf på tisdag vara i HERRENS TABERNAKELSE...

Av Jesus soldat - Söndag 9 aug 14:28

Kommer gå ut med HERREN på promenad men inte predika på en vecka. Måste också göra lite kvinnliga saker som att städa och laga mat eller baka men vill laga mat och gärna npgot grekisk. ...

Av Jesus soldat - Söndag 9 aug 14:26

Blir en blogg paus i 3 dagar från måndag dock kommer jag skriva om min mission sedan inget på 3 dagar om inte Gud vill och jag kommer inte gå ut på en vecka för att predika för jag ska till Zion och vara med HERREN vi ska mötas ansikte mot ansikte so...

Av Jesus soldat - Söndag 9 aug 14:19

Jag frågade Gud förra veckan "vad är på ditt hjärta Gud?" Då kom Guds ord till mig som så "Du kommer bli omhändertagen snart och åka polisbil" och jag såg en profetia om det men jag såg även att HERREN var där. Så i torsdags hände det och även i fred...

Presentation


Missionär, evangelist & Bibel lärare. Jobbare åt Gud. Krigare och Jesus soldat i HERRENS armè.
Bloggar om mina sjuka förföljelser som startade igen den 26/6-20, bloggar även om mina predikningar, gör lektioner om min tro på Jesus Kristus.

Evangelium

Detta är evangeliumet;

 Jesus Kristus dog på korstet för våra synder.

Jesus var begravd.

Efter 3 dagar senare reste Jesus upp från döden.

Jesus blev sedd av över 500 människor enligt Bibelvers. 

Frälsningen

Du blir frälst genom att omvända dig från sina synder och tro att Jesus Kristus är Gud. Två ord, omvänd och tro. På engelska; Repent and Believe.

Om du inte följer Jesus hamnar du i helvetets eld. Så min fråga till er som läser detta vad väljer ni, Jesus eller helvetet? 

1 Korinterbrevet 6:9-10, Romarbrevet 1:29-32, Galaterbrevet 5:19-21 Och Uppenbarelseboken 21:8 i dessa verser står synder som sänder dig till helvetet.  

Och om du inte tror att Jesus Kristus är GUD är du förbannad säger Jesus. 

 

 Bibelverser på att Jesus Kristus är Gud:

Johannes 1:1 I begynnelse var Ordet, och Ordet var med Gud , och Ordet var Gud

 Johannes 1:14 Och Ordet blev kött, och bodde bland oss, (och vi såg Hans härlighet, härligheten som Faderns enfödde,) full av nåd och sanning. 

Johannes 8:58 Jesus sa till dem, Sannerligen, sannerligen, jag säger er, Innan Abraham var, Jag är.

 Jesaja 9:6 Ty åt oss är ett barn fött, åt oss är en son given: herradömet skall ligga över hans skuldra: och hans namns skall kallas Underbar, Rådgivare, Den mäktige Gud, Den evinnerlige Fadern, Fridsfursten.

DEN SOM FÖRNEKAR JESUS KRISTUS SOM GUD ÄR ANTIKRIST. 

 

Om du vill omvända dig till Jesus be denna bön och mena det i ditt hjärta; 

 Gud förlåt mig. Jag vet att jag är en syndare. Jag underordnar mig dig som Herre. Herre jag tror att du dog för mig och reste upp efter tre dagar senare. Rädda mig och tvätta mig ren. Fyll mig med din dyrbara Helige Ande. Led mig och guida mig och bli min bästavän i Jesus Namn Amen. 

 Om du bad denna bön och menade det i ditt hjärta är du född på nytt. 

 Nu ska du som kristen läsa Bibeln, be till Gud, gå till en riktigt kristen kyrka, berätta för andra vad Jesus Kristus gjort för dig och ha gemenskap med andra kristna.

Vad är en äkta kristen?

En äkta kristen lever syndfritt, heligt alltså. När du lever syndfritt du är du helig vilket blir till att du är ett helgon. Äkta kristna håller Guds bud, det 10 budorden. För att du ska kallas kristen behöver du göra mer än att bara gå till kyrkan på söndagar. Jag är kristen och går inte till kyrkan för jag hittar ingen bra kristen kyrka här i Sverige, Stockholm. Jag vet endast kyrkor i andra länder som är bra. Som kristen ska du läsa Bibeln, be, fasta och det VIKTIGASTE LEVA SYNDFRITT! Jag lever syndfritt, tro mig det går. Gud hade annars inte sagt att du ska leva syndfritt om han inte visste att människor klarar av det. Du som säger att "det går inte att leva syndfritt" är en stolt, skamlig och misslyckad syndare, det är fakta om dig. Gud ger nåd till dem ödmjuka inte till dem stolta. Mitt tips till dig stolta syndare (även om du kallar dig kristen). Gå ner på dina knä säg förlåt till Gud och säg att du omvänder dig. OCH OMVÄND DIG OCKSÅ, LJUG INTE FÖR GUD OCH FÖR DIG SJÄLV! Sedan gå in i en dag fasta, med böner, och bibelläsniing (läs King James Bible). Gör det och du vill se. Döda ditt kött, döda din stolthet. GUD HATAR STOLTA SYNDARE. Därför hatar Gud homo paraden eller egentligen pedofil paraden för pedofil paraden heter "pride" och det står i Bibeln att Gud hatar en stolt blick hur mycket mer hatar han en parad med pedofiler som går runt med stolthet. Förneka dig själv och ta upp ditt kors dagligen, Lukas 9:23. Jesus sa det att vi som kristna skulle göra detta varenda dag. Gör du det "kristen"? Jag personligen vill inte ha NÅGON stolthelt i mig och jag vill varenda dag välja att följa Jesus och förneka mig själv och ta upp mitt kors dagligen.

Är ditt namn skrivet i livets bok?

Hur blir ditt namn skrivet i livets bok? Genom att du omvänder dig från synder och lever för Jesus Kristus och såklart måste du tro på Jesus som Gud och tro på det han gjorde på korset.

Jesus Kristus är den goda Herden

   

Jesaja 40:11 Han skall mata sin hjord som en herde: han skall samla lammen med sin arm, och bära dem i sin famn, och skall varsamt leda fram de som föder upp unga lamm.

Jesus dog på korset för förlåtelse för synd

         

OMVÄND DIG ANNARS BRINN I HELVETET!

Jesus är min Brudgum och jag är bruden

         

Uppenbarelseboken 19:7 Låt oss vara glada och jubla, och giva honom ära: ty Lammets bröllop har kommit, och hans hustru har gjort sig redo.

 

Jesus räddade mig från helvetes eld

     

Lite av mitt vittnesbörd; jag var som Maria Magdalena, ni som vet vad hon var vet vad jag var. Jag var en stor stor knarkare, alkolist och cigarett rökare och Jesus satte mig fri!!! HALLELUJAH AMEN, ära till Kungen Jesus!

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MISSIONÄR, EVANGELIST & BIBEL LÄRARE med Blogkeen
Följ MISSIONÄR, EVANGELIST & BIBEL LÄRARE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se