Direktlänk till inlägg 3 december 2019

Lagt ut video där jag predikar

Av Tove Aurell - Tisdag 3 dec 01:50

Hej, ville bara meddela att jag lagt ut video där jag predikar på facebook. Är inte så jättelång men ville visa för er. Heter Tove Aurell på facebook har Jesu bild som profilbild, det är ju inte Jesus på bilden men det är Jesu bild. Hoppas ni förstår vad jag menar. Följ mig gärna på facebook. Kanske kommer lägga upp mera videos där. Vi får se...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Aurell - Onsdag 11 dec 02:02

Shalom! Glad att ni är här och läser detta nu. Som ni ser på rubriken så har jag åkt 5 polisbilar förra veckan och 1 polis bli denna vecka. Amen på det! Träffat många ordningsvakter. Alla ordningsvakter omhändertog mig inte, HALLELUJAH! Var orolig at...

Av Tove Aurell - Måndag 9 dec 02:49

Johannes 16:33 Dessa saker har jag talat till er, att ni i mig skulle ha frid. I världen skall ni lida bedrövelse: men var vid gott mod; jag har besegrat världen. ...

Av Tove Aurell - Måndag 2 dec 01:25


Av Tove Aurell - Söndag 1 dec 19:38

Shabbat Shalom! Idag är det sabbat! Och denna vecka har jag åkt polisbil 7 gånger och pratat med polis 8 gånger. Igår blev jag tagen av ordningsvakter sedan när ordningsvakterna stod och försökte få mig att sluta predika så kom en polisbil och då gic...

Presentation

Jag är född på nytt kristen. På denna blogg kommer jag blogga om mitt kristna liv, hur det är att vara kristen och förföljd för min tro på Jesus Kristus.
Jag är kristen kvinna som är 19år.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ persecutionforchrist med Blogkeen
Följ persecutionforchrist med Bloglovin'

Frälsningen

Du blir frälst genom att omvända dig från sina synder och tro att Jesus Kristus är Gud. Två ord, omvänd och tro. På engelska; Repend and Believe.

Om du inte följer Jesus hamnar du i helvetets eld. Så min fråga till er som läser detta vad väljer ni, Jesus eller helvetet? 

1 Korinterbrevet 6:9-10, Romarbrevet 1:29-32, Galaterbrevet 5:19-21 Och Uppenbarelseboken 21:8 i dessa verser står synder som sänder dig till helvetet. Jag ska göra ett blogginlägg om detta någon dag. 

Och om du inte tror att Jesus Kristus är GUD är du förbannad säger Jesus. 

 

Johannes 1:1 I begynnelse var Ordet, och Ordet var med Gud , och Ordet var Gud

 Johannes 1:14 Och Ordet blev kött, och bodde bland oss, (och vi såg Hans härlighet, härligheten som Faderns enfödde,) full av nåd och sanning. 

Johannes 8:58 Jesus sa till dem, Sannerligen, sannerligen, jag säger er, Innan Abraham var, Jag är.

 

Om någon vill ha flera verser på om att Jesus är Gud så har jag det bara att Maila mig eller kommentera på bloggen. Och om någon vill ha verser där det står att man måste leva syndfritt så har jag också det. 

Den enda Bibeln ni ska läsa är Holy Bible, King James Version den är översätt från hebreiska Gamla Testamentet och grekiska Nya Testamentet. Vet att många använder folkbibeln läs inte den dom har tagit bort en del, skrivit t.ex. vörda istället för frukta. Läs King James Bible.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se