Direktlänk till inlägg 2 december 2019

ABORT ÄR BARNMORD!

Av Tove Aurell - Måndag 2 dec 01:23

 
ANNONS
 
Catarina

Catarina

Tisdag 3 dec 16:34

Jag har en bibel men jag läser inte varje dag. Men tycker du att jag ska läsa varje dag? Idag har jag varit i kyrkan och hört om Jesus. Vad tycker du om Svenska kyrkan? Hoppas du mår bra.
Från Catharina.

http://www.bokprinsessan.bloggplatsen.se

Tove Aurell

Tisdag 3 dec 16:43

Kristna bör läsa Bibeln och be varje dag som rutin. Hoppas den som berättade om Jesus sa sanningen om Jesus. Och jag hoppas du omvänder dig från dina synder och lever heligt, alltså syndfritt. Jag hatar svenska kyrkan dom är värre än katoliker, katoliker är inte kristna dom ärar Jesus mamma inte Jesus själv som är Gud. Svenska kyrkan går emot Guds Lag. Dom viger homosexuella vilket står I Bibeln att det är synd. Det står i Bibeln att vara homo är onaturligt. Att vara homo är en synd. Inga homos i himmlen! Svenska kyrkan tar emot vem dom helst, t.ex muslimer vilket är farligt eftersom muslimer dödar i allahs namn. Det står i koranen döda dom otroende. Svenska kyrkan ljuger på begravningar. Dom har en bok som dom kallar "bibeln" med t.ex "psalm 200" finns upp till pslam 150 inte 200. Svenska kyrkan är lögnare och hycklare. Om du är med i svenska kyrkan gå ut ifrån den annars kommer du brinna i helvetet tillsammans med dom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tove Aurell - Onsdag 11 dec 02:02

Shalom! Glad att ni är här och läser detta nu. Som ni ser på rubriken så har jag åkt 5 polisbilar förra veckan och 1 polis bli denna vecka. Amen på det! Träffat många ordningsvakter. Alla ordningsvakter omhändertog mig inte, HALLELUJAH! Var orolig at...

Av Tove Aurell - Måndag 9 dec 02:49

Johannes 16:33 Dessa saker har jag talat till er, att ni i mig skulle ha frid. I världen skall ni lida bedrövelse: men var vid gott mod; jag har besegrat världen. ...

Av Tove Aurell - Tisdag 3 dec 01:50

Hej, ville bara meddela att jag lagt ut video där jag predikar på facebook. Är inte så jättelång men ville visa för er. Heter Tove Aurell på facebook har Jesu bild som profilbild, det är ju inte Jesus på bilden men det är Jesu bild. Hoppas ni förstår...

Av Tove Aurell - Måndag 2 dec 01:25


Av Tove Aurell - Söndag 1 dec 19:38

Shabbat Shalom! Idag är det sabbat! Och denna vecka har jag åkt polisbil 7 gånger och pratat med polis 8 gånger. Igår blev jag tagen av ordningsvakter sedan när ordningsvakterna stod och försökte få mig att sluta predika så kom en polisbil och då gic...

Presentation

Jag är född på nytt kristen. På denna blogg kommer jag blogga om mitt kristna liv, hur det är att vara kristen och förföljd för min tro på Jesus Kristus.
Jag är kristen kvinna som är 19år.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ persecutionforchrist med Blogkeen
Följ persecutionforchrist med Bloglovin'

Frälsningen

Du blir frälst genom att omvända dig från sina synder och tro att Jesus Kristus är Gud. Två ord, omvänd och tro. På engelska; Repend and Believe.

Om du inte följer Jesus hamnar du i helvetets eld. Så min fråga till er som läser detta vad väljer ni, Jesus eller helvetet? 

1 Korinterbrevet 6:9-10, Romarbrevet 1:29-32, Galaterbrevet 5:19-21 Och Uppenbarelseboken 21:8 i dessa verser står synder som sänder dig till helvetet. Jag ska göra ett blogginlägg om detta någon dag. 

Och om du inte tror att Jesus Kristus är GUD är du förbannad säger Jesus. 

 

Johannes 1:1 I begynnelse var Ordet, och Ordet var med Gud , och Ordet var Gud

 Johannes 1:14 Och Ordet blev kött, och bodde bland oss, (och vi såg Hans härlighet, härligheten som Faderns enfödde,) full av nåd och sanning. 

Johannes 8:58 Jesus sa till dem, Sannerligen, sannerligen, jag säger er, Innan Abraham var, Jag är.

 

Om någon vill ha flera verser på om att Jesus är Gud så har jag det bara att Maila mig eller kommentera på bloggen. Och om någon vill ha verser där det står att man måste leva syndfritt så har jag också det. 

Den enda Bibeln ni ska läsa är Holy Bible, King James Version den är översätt från hebreiska Gamla Testamentet och grekiska Nya Testamentet. Vet att många använder folkbibeln läs inte den dom har tagit bort en del, skrivit t.ex. vörda istället för frukta. Läs King James Bible.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se