Direktlänk till inlägg 20 mars 2019

Abort är barnmord

Av persecutionforchrist - Onsdag 20 mars 11:10

Abort är barnmord. Du som gör är abort är till och med värre än en som du nasty "mama" kallar barnmördare. Du dödar ditt eget barn! Skäms ni inte?! Det är oftas ni smuts feminister som gör abort gör det bara sådär utan att skämmas utan skam! Skam på er barnmördare! Du är sjuk, sjuk äcklig och smutsig hora! HUR KAN DU DÖDA DITT EGNA BARN?! OCH NI SOM GAR GJORT DET FLERA GÅNGER OCH INTE SKÄMS I JESU NAM MÅ NI FÅ CANCER, EBOLA OCH AIDS I JESU NAM AMEN HALLELUJA!

Feminist gå till köket där kvinnan hör hemma! Jag skriver detta för min Man Jesus Kristus sa att jag skulle jag underordnar och tillhör min Man Jesus Kristus, min Brudgum!
Blir så arg på dessa och att ni inte säger att det är barmmord är riktigt sjuka och ni som jobbar på sjukhus och hjälper till att döda barn må Gud straffa er och slå er och döda er om ni inte omvänder er annars kommer Guds Vrede bli över er och GUD SKA DÖMA ER OCH SEDAN SKA NI KASTAS IN I HELVETET VILKET NI FÖRTJÄNAR! OMVÄND ER ELLER BRINN I HELVETET! ABORT ÄR BARNMORD! SKAM SKAM SKAM PÅ ER!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kevin M.

Torsdag 21 mars 20:07

För ovanlighetens skull kan jag hålla med dig i både tonen och innehållet.

Att döda ofödda barn är nog det vidrigaste en människa kan göra.

persecutionforchrist

Fredag 22 mars 17:03

Det är Gud du håller med, AMEN! Kanske kan du bli frälst

 
Ingen bild

Kevin M.

Lördag 23 mars 20:06

Jag är inte intresserad ut av att bli medlem i din hemma-snickrad protestantisk religion.

Det är dock bra att du är emot dödandet av barn, för det går mot Guds vilja, även om du inte nödvändigtvis kan komma till den slutsatsen från en Bibelvers utan måste använda filsofi.

Med andra ord är filosofi nåt bra, inte en synd, och att inte använda vårt förnuft vore det en synd så klart då Gud vill att vi ska komma fram till sanningen genom alla medel. Därför har Kristna alltid använt sig av både Gudomlig uppenbarelse (De heliga Skrifterna och Tradition) och mänsklig förnuft (filosofi och vetenskap).

persecutionforchrist

Lördag 23 mars 20:38

I Guds Ögon är du en skamlig syndare och en orm eftersom du går emot Guds Ord. Läs Holy Bible King James och kommentera Guds Ord. Allt jag skriver är Guds Ord. Så dy säger inte dedär till mig UTAN TILL GUD! Omvänd dig eller brinn i helvetet du är en smutsfläck i Guds Ögon och såklart i mina eftersom DU GÅR EMOT GUDS HELIGA ORD!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av persecutionforchrist - Måndag 22 april 23:46

Det är inte men ingen att historierna ska vara roliga utan spännande och intressanta kanske även roliga men vill mest bara dela med mig hur det är att leva heligt för Gud, att hålla Jesus Kristus Bud... ...

Av persecutionforchrist - Måndag 22 april 23:40

Hej allihopa! Glad att ni är här och läser detta nu. Bloggar mer än vad jag trodde men är glad och så tacksam till Gud. Jesus fyller mig med sin Heliga Ande, HALLELUJA! Tack så mycket Jesus Kristus för Heliga Ande! WOW, THIS IS AWESOME! Jag tänkte ...

Av persecutionforchrist - Söndag 21 april 17:02

Hej allihopa! Jag är så tacksam till Gud. Har insätt hur Gud har förändrat mig, jag är ny och renad med Jesus Heliga Blod, HALLELUJA! Tack Jesus! ...

Av persecutionforchrist - Lördag 20 april 22:31

Ecclesiastes 4:9 Two are better than one; because they have a good reward for their labour. Åh, jag vill så gärna ha en man. Vill gifta mig och ha en man och barn att laga mat till...Vill inte vara själv mera. Just nu kanske det är bra att jag är sjä...

Av persecutionforchrist - Lördag 20 april 22:25

God kväll! Har lite svårt att sova så tänkte berätta om en historia vad som hände när jag predikade. Jag predikade utanför en strippklubb detta var innan jag kom till tvångsvård. Sista gången jag predikade på natten. Just den natten var så fin. Egent...

Presentation

Jag är född på nytt kristen. Kommer blogga om mitt kristna liv. Jag är förföljd på grund av min tro på Jesus Kristus.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Mars 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ persecutionforchrist med Blogkeen
Följ persecutionforchrist med Bloglovin'

Frälsningen

Du blir frälst genom att omvända dig från sina synder och tro att Jesus Kristus är Gud. Två ord, omvänd och tro. På engelska; Repend and Believe.

Om du inte följer Jesus hamnar du i helvetets eld. Så min fråga till er som läser detta vad väljer ni, Jesus eller helvetet? 

1 Korinterbrevet 6:9-10, Romarbrevet 1:29-32, Galaterbrevet 5:19-21 Och Uppenbarelseboken 21:8 i dessa verser står synder som sänder dig till helvetet. Jag ska göra ett blogginlägg om detta någon dag. 

Och om du inte tror att Jesus Kristus är GUD är du förbannad säger Jesus. 

 

Johannes 1:1 I begynnelse var Ordet, och Ordet var med Gud , och Ordet var av Gud. 

 Johannes 1:14 Och Ordet blev kött, och bodde bland oss, (och vi såg Hans härlighet, härligheten som Faderns enfödde,) full av nåd och sanning. 

Johannes 8:58 Jesus sa till dem, Sannerligen, sannerligen, jag säger er, Innan Abraham var, Jag är.

 

Om någon vill ha flera verser på om att Jesus är Gud så har jag det bara att Maila mig eller kommentera på bloggen. Och om någon vill ha verser där det står att man måste leva syndfritt så har jag också det. 

Den enda Bibeln ni ska läsa är Holy Bible, King James Version den är översätt från hebreiska Gamla Testamentet och grekiska Nya Testamentet. Vet att många använder folkbibeln läs inte den dom har tagit bort en del, skrivit t.ex. vörda istället för frukta. Läs King James Bible.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se