Direktlänk till inlägg 18 mars 2019

Kommer inte blogga först onsdag eller torsdag

Av persecutionforchrist - Måndag 18 mars 19:54

Hej, jag är glad att ni är här och läser detta!
Jag kommer inte blogga på först torsdag tänkte jag för då tänkte jag göra ett blogginlägg om smink, botox och skönhets ingrepp. Och skriva vad Gud tycker om detta och fakta kring detta att det är sataniskt osv. Gud hatar botox och skönhets ingrepp och det är synd och smutsigt att göra något sådant och Guds Vrede blir över dom såklart blir Guds Vrede över alla syndare om dom inte omvänder sig. Och tänkte skriva om smink eftersom en del smink är okej inte den sataniska smink stilen som jag kommer lägga under blogginlägget. Om du sminkar dig så du ser annorlunda ut, alltså överdrivet mycket som en transa då är det synd men om du sminkar dig vanligt då är det inte synd och såklart beror det på när och varöfr du sminkar dig. Sminkar du dig för att du vill så är det ok eller för någon annan så är det och att sminka sig för du tycker du själv är ful eller skäms så är det synd. Vad nöjd med hur Gud skapa dig! Du är vacker om du lever rättfärdigt för Gud, alltså syndfri då är du vacker!

Wow vad vacker...verkligen inte! Om du "man vill ha en sådan "kvinna" förvänta dig inte att hon ska laga mat och bli en bra mamma till dina barn. Ser inte dessa ut som transor, strippor, porrstjärnor och horer? Ja, usch smuts... Har mer respekt för strippor, horor en för dessa. Plus dessa är horer i Guds Ögon kanske är dom egentligen är transor... Dessa sminkar är synd och deras onda blick är smutsigt. Jezebel horer är dom.

Ser ut som horiska terrorister usch hatar kohl och hatar dessa sminkar för att Gud hatar dom och för att Gud har ändrar på mig så jag gillar inte ondska längre

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kevin M.

Onsdag 20 mars 00:17

Why so much hate?

Du är verkligen övertygad om att du har en direkt linje till Gud. Hur kommer det sig?

Jag tycker förresten lika illa om smink som du gör, i varje fall överdrivet smink som på de bilderna du har lagt ut. Det är verkligen inte kvinnligt.

Jag skulle däremot aldrig förmoda att veta vad Gud tycker och tänkr kring en fråga som inte uppenbarats uttryckligen.

persecutionforchrist

Onsdag 20 mars 11:02

Jag vet att du testar mig...Jag älskar så jag varnar och berättar och skriver sanningen om vad Gud tycker jag skriver Guds Mäktiga Ord! Du är Guds hatare skam på dig! Så du mena du att trans smink är okej? Gud har emot homos så han har emot trans smink också. Dessa sminkar är sataniska ser du inte det själv. Jag vet att Gud hatar trans smink. Transor är homos och Gud HATAR homos och all ondska! Dessa sminkar är avgudadyrkan och otukt. Har inte sagt att Gud är emot smink men dessa sminkar är Gud emot du själv tycker inte om dessa heller och du själv säger att det inte ser kvinnligt ut. Dessa sminkar är synd. Naturlig sminkning är inte synd. Omvänd dig syndare!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av persecutionforchrist - Fredag 14 juni 23:41

God kväll på er! Det var längesedan jag bloggade. Har tänkt att blogga men det har vetat vad jag skulle blogga om. Är fortfarande kvar på tvångsvården. Har varit här i snart 4 månader, på onsdag nästa vecka är det exakt 4 månader sedan jag kom. Jag k...

Av persecutionforchrist - Lördag 18 maj 22:00

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er med mig är det...är tacksam till Gud. Strunt samma. Har varit borta från bloggen ett tag för behövde bygga upp min relation med Gud och sedan har jag inte orkat eller tänkt på bloggen alls. Kommer vara frånvara...

Av persecutionforchrist - Lördag 18 maj 21:47

Titus 2: 3. The aged women likewise, that they be in behaviour as becometh holiness, not false accusers, not given to much wine, teachers of good things; 4. That they may teach the young women to be sober, to love their husbands, to love their childr...

Av persecutionforchrist - Onsdag 24 april 21:56

Gud säger verkligen till mig att jag ska ta bloggpaus denna vecka dock kanske kommer jag skriva 1-2 inlägg. Måste bygga upp min relation med Gud och Gud säger till mig att jag inte ska blogga varje dag denna veckan utan max 2 inlägg denna vecka. Jag ...

Av persecutionforchrist - Onsdag 24 april 21:52

Hej allihopa! Glad att ni är här och läser detta nu. Tänkte informera att jag tar en blogg paus denna vecka. Dock kansle jag bloggar något men ville bara informera så ni vet varför jag inte bloggar. Kanske blir npgot inlägg, kanske 2 inlägg vi f...

Presentation

Jag är född på nytt kristen. Kommer blogga om mitt kristna liv. Jag är förföljd på grund av min tro på Jesus Kristus.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Mars 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ persecutionforchrist med Blogkeen
Följ persecutionforchrist med Bloglovin'

Frälsningen

Du blir frälst genom att omvända dig från sina synder och tro att Jesus Kristus är Gud. Två ord, omvänd och tro. På engelska; Repend and Believe.

Om du inte följer Jesus hamnar du i helvetets eld. Så min fråga till er som läser detta vad väljer ni, Jesus eller helvetet? 

1 Korinterbrevet 6:9-10, Romarbrevet 1:29-32, Galaterbrevet 5:19-21 Och Uppenbarelseboken 21:8 i dessa verser står synder som sänder dig till helvetet. Jag ska göra ett blogginlägg om detta någon dag. 

Och om du inte tror att Jesus Kristus är GUD är du förbannad säger Jesus. 

 

Johannes 1:1 I begynnelse var Ordet, och Ordet var med Gud , och Ordet var av Gud. 

 Johannes 1:14 Och Ordet blev kött, och bodde bland oss, (och vi såg Hans härlighet, härligheten som Faderns enfödde,) full av nåd och sanning. 

Johannes 8:58 Jesus sa till dem, Sannerligen, sannerligen, jag säger er, Innan Abraham var, Jag är.

 

Om någon vill ha flera verser på om att Jesus är Gud så har jag det bara att Maila mig eller kommentera på bloggen. Och om någon vill ha verser där det står att man måste leva syndfritt så har jag också det. 

Den enda Bibeln ni ska läsa är Holy Bible, King James Version den är översätt från hebreiska Gamla Testamentet och grekiska Nya Testamentet. Vet att många använder folkbibeln läs inte den dom har tagit bort en del, skrivit t.ex. vörda istället för frukta. Läs King James Bible.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se