Direktlänk till inlägg 11 mars 2019

Homo sex är synd

Av persecutionforchrist - Måndag 11 mars 21:02

Att vara homo är inte något vackert, det är inte kärlek, det är inte det som många männiksor tror. Att vara homo är något onaturligt, skamligt, äckligt, perverst. Vet ni inte att homos oftas är pedofiler och har sex med djur. Det är sant. Är det kärlek att ha sex med en tarm? Gud skapade inte man man, kvinna kvinna. Gud skapade man och kvinna dom två blir ett kött. Om Gud skapade man man och kvinna kvinna. Varöfr kan inte dom ha barn? Ja, homos är aids, cancer, ebola i Guds Ögon och mina också. Homos är onaturligt och något äckligt. Homosexuella går in i helvetet och det förtjänar dom eftersom dom är så perversa. Tycker ni att det på pride är kärlek? Varöfr tar ni med era barn till pride? Driver ni med mig? Detta som är på pride är porr, perverst och äckliga reprobates. Homos förtjänar Gud Vrede och allt som händer med homos är från Gud. Varför? För att homos är perversa pedofiler, reprobates och är skamliga. Jag hoppas det finns någon homo som läser detta som omvänder sig annars kommer du brinna i helvetet för evighet vilket du förtjänar!


Romans 1: 26. For this cause God gave them up unto vile affections: for even their women did change the natural use into that which is against nature: 27. And likewise also the men, leaving the natural use of the woman, burned in their lust one toward another; men with men working that which is unseemly, and receiving in themselves that recompence of their error which was meet. 28. And even as they did not like to retain God in their knowledge, God gave them over to a reprobate mind, to do those things which are not convenient;

 
ANNONS
 
Ingen bild

Herre gud

Tisdag 12 mars 08:49

Välkommen till 2000-talet. Du har verkligen problem. Sök hjälp, det finns att få.

persecutionforchrist

Tisdag 12 mars 18:14

Prisa Herren Jesus!
Jag gör Guds vilja, jag gör det som Hans Ord i Bibeln säger. Omvänd dig istället homo eller brinn i helvetet. Aids i Jesu Namn homo!

 
Ingen bild

Felicia

Tisdag 12 mars 14:51

Du är en vidrig människa, gud kommer att straffa dig. Smuts, stanna på tvångsvården.

persecutionforchrist

Tisdag 12 mars 18:14

Nej kommer inte bli straffad av Gud är ingen syndare. Omvänd dig till Jesus eller brinn i helvetet homo. Aids i Jesu Namn på dig homo!

 
Ingen bild

Felicia

Torsdag 14 mars 17:10

Jag talar med Gud och han kommer efter dig, du vet att han tittar på dig när du sover? Du är ett missfoster i hans ögon oavsett om du inte syndar i dina egna ögon, Gud bestämmer vad som är en synd och inte. Du är en skam, försvinn din pest.

persecutionforchrist

Torsdag 14 mars 22:16

Om du hade talat med Gud hade du inte varit ond. Det är en synd att vara homo det står i Guds Ord att homo är onaturligt och skamligt. Homo är aids i Guds Ögon och det som är synd i Guds Ögon är synd i mina ögon. Varför förstörde Gud sodom och gomorra? Omvänd dig från din homo synd och sluta tycka synd om dig själv för att du är homo. Det ska vara man och kvinna. Varför kan inte man och man få barn? För det är inte meningen att ska vara man och man. Gud hatar homos Psalms 5:5 Gud är arg på smutsiga aids homos Psalms 7:11. Ni homos är perversa skamliga smutsiga aids. Kallar du pride kärlek? Kallar du att ha sex med en tarm kärlek? Pride ser ut som horiga aids som är porrstjärnor. Att ha sex med en tarm är perverst. Aids på dig Felicia i Jesu Namn Amen! Tack Jesus för homos vreden och Tack Herre Jesus för att i Ryssland så begraver dom homos levande Halleluja!

 
Felicia

Felicia

Fredag 15 mars 16:38

Du är ju blåst på riktigt. DU är ond, inte jag. Jag är förövrigt inte homosexuell - hade jag varit det hade det fortfarande inte varit något problem. Men DU är problemet här, inte människor som är gay. Jag jobbade i en kyrka och jag känner många präster som är gay. Du är en skam, du kommer dö ensam eller på tvångsvården och det är rätt åt dig. SKÄMS PÅ DIG, Gud kommer straffa dig :) PUSS

http://adbpdhd.bloggplatsen.se

persecutionforchrist

Fredag 15 mars 16:42

"Präster"... ingen som är präst är homo. Jo, måste vara homo eftersom du tar illa upp vad Gud tycker. Är du blind? Lite längre ner i inlägget ser du vad Gud säger om homo. Du kommer få samma vrede som homo och det förtjänar du aids. Cancer I JESU NAMN! Gud straffar inte rättfärdiga för dom som fruktar Hans Heliga Namn för dom som står upp för Herren Gud Jesus Kristus. Men dig kommer Gud om du inte omvänder dig kasta i helvetet. Först massa vreden på jorden sedan kommer Gud döma dig och sedan kasta i helvetet. Domens dag heter så var det är den dagen Gud ska döma människorna, ja hela världen!

 
Ingen bild

Kevin M.

Fredag 15 mars 17:29

Du har rätt i sakfrågan.

Fast frågan är om du inte kan hitta ett mer konstruktivt sätt att uttrycka det.

Det är trots allt så att det är kärlek som tar oss närmare Gud, du bör be för dem som lever i synd att omvandla sig. Många har ju förts bakom ljuset av samhällets lögner trots allt, och med en något mildare ton kanske du skulle ha mer chans att omvandla folk.

persecutionforchrist

Måndag 18 mars 14:47

Psalms 5:5 säger Gud att han hatar alla syndare och Pslams 7:11 säger Gud att Han är arg på alla syndare. Ta en kalender och skriv varje dag Gud är arg på syndare. Riktigt kärlek varnar eller hur? Om du skulle ha en son och han gör något dumt blir du inte arg då? Samma sak här. Säg inte att jag ska göra så och så. Du vet väl att du inte säger det till mig utan till Gud du säger Gud gör inte så, ha mild ton inte för jag säger jag är Gud, absolut inte! utan för att det är Gud som har sagt skriv det och Gud hjälper mig att skriva. Ur min mun kommer Guds Ord och från min hand Guds Ord. Jag är helgon genom att jag omvänder mig från mina synder så jag har rätt att döma. Gud säger i Bibeln att Hans helgon ska döma. Och när det står i Bibeln döm inte, det är familjen i Kristus. Jag ska inte döma dom andra troende i Kristus som lever rättfärdigt som är Guds riktiga helgon och barn. Så jag har rätt att döma syndare. Jag har ingen respekt för synd och det har inte Gud heller. Vem är det Gud kastar i helvetet? Är det synden eller syndaren? Omvänd dig till Jesus Kristus ur Bibeln. Läs King James Bibeln. Vad sa Jesus Kristus när Han predikade? Sa Jesus jag älskar dig? Nej, säg vart i Bibeln som det står att Jesus så jag älskar dig. Jesus sa omvänd er, följ mig och du vet väl att Jesus kallade människor horor, hund och svin och mycket mer. Jesus tillrättvisade synd, Jesus predikade hårt. Det var därför dom korsfäste Honom och torterade Honom för Jesus var och är och kommer alltid vara den som predikat hårdast.

 
Ingen bild

Felicia

Fredag 15 mars 19:37

Sök hjälp :)

persecutionforchrist

Måndag 18 mars 13:17

Jag har hjälp från Gud Jesus Kristus! Omvänd dig och tro evangeliet! Annars kommer du brinna i helvetet du kommer få samma dom som homos och det förtjänar du om du inte omvänder dig kvinna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av persecutionforchrist - Måndag 18 mars 15:10

Jag är född på nytt kristen, 19 årig kvinna och bor i Sverige, Stockholm. Går ej ut med mitt namn...Att veta min namn är inte viktigt använder bloggen för att blogga om förföljelserna för Jesus Kristus och bloggar såklart om mitt kristna liv, förfölj...

Av persecutionforchrist - Måndag 18 mars 14:58

Hej, glad att ni är här och läser detta nu! Förlåta att jag inte var bloggat på ett tag, väldigt långt tag. Min blogg har varit död. Varför? Jo, för jag har inte orkat, har inte tänkt på att jag skulle göra blogginlägg och har gjort andra saker s...

Av persecutionforchrist - Onsdag 13 mars 18:34

Hallå allihopa! Glad att ni är här och läser detta nu. Jag är som ni säkert vet på tvångsvård för Jesus. För jag predikar omvändelse från synder för jag predikar evangeliet för att jag predikar och gör Guds vilja. Jag är ändå glad att jag kom så ja...

Av persecutionforchrist - Tisdag 12 mars 19:15

Muslimernas profet Mohammad är en pedofil. Detta står i deras bok hadit. Läste att Mohammad hade en dröm om Aisha när hon var 3 och gifte sig och hade sex med henne när hon var 6år eller 9år. Det är pedofileri! Usch så skamligt och äckligt! JAG HATAR...

Av persecutionforchrist - Tisdag 12 mars 18:13

Jag prisar Herren Jesus Kristus. Gud uppenbarade att jag skulle skriva om homo synden eller snarare aids. Är det fel att säga sanningen om aids? Gud tycker homos är onaturligt och skamligt och jag tycker såklart också det. Såg att det var någon som g...

Presentation

Jag är född på nytt kristen. Kommer blogga om mitt kristna liv. Jag är förföljd på grund av min tro på Jesus Kristus.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ persecutionforchrist med Blogkeen
Följ persecutionforchrist med Bloglovin'

Frälsningen

Du blir frälst genom att omvända dig från sina synder och tro att Jesus Kristus är Gud. Två ord, omvänd och tro. På engelska; Repend and Believe.

Om du inte följer Jesus hamnar du i helvetets eld. Så min fråga till er som läser detta vad väljer ni, Jesus eller helvetet? 

1 Korinterbrevet 6:9-10, Romarbrevet 1:29-32, Galaterbrevet 5:19-21 Och Uppenbarelseboken 21:8 i dessa verser står synder som sänder dig till helvetet. Jag ska göra ett blogginlägg om detta någon dag. 

Och om du inte tror att Jesus Kristus är GUD är du förbannad säger Jesus. 

 

Johannes 1:1 I begynnelse var Ordet, och Ordet var med Gud , och Ordet var av Gud. 

 Johannes 1:14 Och Ordet blev kött, och bodde bland oss, (och vi såg Hans härlighet, härligheten som Faderns enfödde,) full av nåd och sanning. 

Johannes 8:58 Jesus sa till dem, Sannerligen, sannerligen, jag säger er, Innan Abraham var, Jag är.

 

Om någon vill ha flera verser på om att Jesus är Gud så har jag det bara att Maila mig eller kommentera på bloggen. Och om någon vill ha verser där det står att man måste leva syndfritt så har jag också det. 

Den enda Bibeln ni ska läsa är Holy Bible, King James Version den är översätt från hebreiska Gamla Testamentet och grekiska Nya Testamentet. Vet att många använder folkbibeln läs inte den dom har tagit bort en del, skrivit t.ex. börda istället för frukta. Läs King James Bible.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se